Contact

Neem contact met mij op

Ik ben altijd blij om te helpen, maar wees alsjeblieft niet verlegen! En wees alsjeblieft niet bang om het te vragen! Ik ben hier om te helpen met elke vraag! Heeft u vragen of heeft u hulp nodig, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het commentaar hieronder.

Wat is het verschil tussen een 60mm f/1.8 en een 70-200mm f/4? Nou, als je kijkt naar de lens specs, zult u weten dat er een aantal zeer merkbare verschillen tussen de lenzen. Bijvoorbeeld, een lens met een 70-200mm f / 4 lens zal een iets grotere voorste lens element diameter (voordiendien). Er zijn ook enkele zeer kleine verschillen met het diafragma en scherpstelring. Er zijn ook verschillende brandpuntsafstanden, maar die verschillen zijn niet zo zichtbaar op de specs. Zoals voor de lenzen zelf, de lenzen zijn vrij vergelijkbaar. Beide zijn gebaseerd op dezelfde elementen, wat betekent dat ze allebei een beetje ouder zijn dan hun voorgangers.

Vermeld altijd uw e-mailadres: ik verstuur mijn nieuwsbrief slechts twee keer per jaar, meestal op de 1e en 15e van elke maand. Je je op elk moment afmelden door op de link in de nieuwsbrief te klikken (scroll naar beneden) en volg de instructies.

Ik ben geen native Dutch speaker, ik gebruik zoveel mogelijk Engels, maar ik lees graag de spullen van de andere Nederlanders. Ik ben niet veel van een online fotograaf, dus dit is je enige kans om een goed uitziende foto te krijgen zonder gebruik te maken van Photoshop of Lightroom, dus houd een oogje in het zeil voor mijn post op dat in de komende weken! Ik zal dit bericht updaten met mijn beste foto's zodra ik ze :) Ik hoop dat je deze blog. Geplaatst door Hugo van Veen op maandag 16 september 2017 Zoals altijd, ik waardeer opmerkingen, en als je een betere dan degene die ik al heb gebruikt of degenen die ik heb gemist, deel ze dan! Hooray! Nog een paar details: De blog is in het Nederlands.

Openingstijden

  • Maandag: 09:00 - 19:00
  • Dinsdag: 06:45 - 18:30
  • Woensdag: geschlossen
  • Donderdag: 07:00 - 17:45
  • Vrijdag: 09:30 - 17:15
  • Zaterdag: 07:15 - 16:45