Hoe we geld verdienen

U moet weten dat wij er voor u zullen zijn en wij zullen eerlijk zijn met u en de andere lezers van onze site, voor zowel goede als slechte dingen.

We respecteren elkaars meningen, wensen, meningen en ervaring. We hebben deze afspraak gemaakt om dat doel te bereiken en onze relatie zo eerlijk en aangenaam mogelijk te houden. We zijn hier om te blijven, dus laat niemand het verkeerde idee krijgen. We zijn geen slechte organisatie of een gewetenloze winkel, we zijn gewoon een online winkel die we bezitten en exploiteren, in samenwerking met een partnerbedrijf. Laten we nu beginnen met een eenvoudige disclaimer. De inhoud, prijzen, informatie, producten, diensten, beoordelingen en meningen van alle mensen die op deze site schrijven, zijn niet gegarandeerd 100% correct, eerlijk of betrouwbaar, en we garanderen niet de juistheid van de informatie op onze site.

U bent verantwoordelijk voor het selecteren en kopen van alleen de lenzen die u nodig hebt op basis van de bovenstaande informatie. U hoeft geen andere aankopen te doen, inclusief maar niet beperkt tot producten die zich in dezelfde regel bevinden of dezelfde prijsklasse.

Ik zal mijn volledige adres niet geven, tenzij je het nodig hebt. Als je het nodig hebt zal ik contact met u opnemen voor meer informatie. Je krijgt een kopie van mijn volledige adres bij mij.

Ik zal alles in het werk stellen om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken, maar ik kan niet garanderen dat dit altijd het geval zal zijn. In het geval dat een correctie of update van een item noodzakelijk wordt, wordt contact met u opgenomen. In alle gevallen zal ik u de naam, het adres, het telefoonnummer en het e-mailadres van de persoon of het bureau die de correctie of update heeft aangebracht, verstrekken, zodat u rechtstreeks contact met hen opnemen om ervoor te zorgen dat ze tevreden zijn met de wijziging.

In het geval van wijzigingen in de informatie op deze website, moet u regelmatig terugkomen.