Hoe we testen

Je niet eens naar ons kantoor om met ons te praten. Het is niet voor transparantie.

We hebben ook een e-mail-abonneelijst, die niet openbaar toegankelijk is. We zullen het nooit delen met maandelijkse lensmerken, zelfs niet met onze lezers. Overweeg u in te schrijven op onze mailinglijst (het is een eenmalige optie voor eenmalig gebruik) in de onderstaande e-mail. U zich op elk gewenst moment afmelden. U meer informatie vinden over het gebruik van deze service en hoe deze werkt in het artikel over de privacy van e-maillijsten. We gebruiken deze service als een openbare dienst om u een aantal extra tools te geven die u misschien niet kent. Naast onze blog, hebben we een actief forum (een prive-forum voor maandelijkse lens bloggers om een onderwerp te bespreken) waar we een onderwerp met betrekking tot de maandelijkse lens industrie te bespreken. Om een link naar dit forum te krijgen, klikt u gewoon op de link voor de maandelijkse lens blog in de onderstaande lijst, en de volgende pagina zal verschijnen:

Abonneer u op dagelijkse artikelen over nieuwe lenzen, exclusieve aanbiedingen en speciale promoties te ontvangen.

Dus besloten we om onze eigen te maken: een lijst van de nieuwste (en beste) lenzen die we online vonden.

Als u overweegt het kopen van een nieuwe lens (of twee!) moet je een van de volgende kiezen: a) een goedkope $ 50 / € 50 lens; b) een $100/€100 of meer, of c) een $300/€300 of meer lens. Het is onmogelijk om nieuwe lenzen te vinden uit de VS, de EU, het Verenigd Koninkrijk of Japan. De prijs is zo hoog omdat het aanbod zo laag is. In deze blog hebben we veel goede recensies en meningen verzameld voor de top 100 lenzen voor 2018. De prijs van $ 200 / € 300 of meer is een zeer goede prijs te betalen. Hieronder volgen onze eigen reviews van onze favoriete lenzen voor 2018: Wij raden deze lens aan al onze lezers en zijn erg blij om het best mogelijke product van hen te krijgen. Deze lens is een genot om te gebruiken en zeer scherp op f/2.8, maar het is niet erg gemakkelijk om zich te concentreren in de hoeken aan het brede uiteinde, en in het midden moet je een uitzondering te maken en zich te concentreren op f /

Dankzij ons testlaboratorium zijn we in staat om de resultaten van onze evaluatie met de wereld te delen. We zijn geen optisch laboratorium, maar we hebben een team van zeer ervaren professionals die hard werken aan hun taak. Onze producten worden getest op zowel optische kwaliteit als optische prestaties met behulp van verschillende laboratoriumtestapparatuur. De resultaten van de evaluatie worden gepubliceerd in de vorm van dagelijkse verslagen. Dit is geen eenvoudige test als we gebruik maken van verschillende lenstypes (bolvormige, macro, vaste, groothoek, en ga zo maar door) en verschillende optica op verschillende camera lichamen. Sommige van de lenzen (bijvoorbeeld de Canon EF 100mm f/2.8 IS USM en de Nikon F 18-55mm f/3.5-5.6G AF-S) hebben meer dan 20 jaar ervaring in de markt en zijn goed ingeburgerd in de fotografie- en video-industrie. De meeste van onze producten worden ook vervaardigd volgens de hoogste technische normen. Om onze producten toegankelijker te maken voor een breder publiek bieden wij verschillende extra producten aan: onze eigen online shop, onze Facebook pagina en onze website. Onze website wordt vaak bijgewerkt en heeft veel informatie.