Waar kan ik maandelijkse lenzen krijgen?

er is een lijst. Dus nu heb ik ontdekt dat het een echte uitdaging om maandelijkse lenzen te organiseren, waar de lens verkoper weet dat de maandelijkse prijs, hoeveel het kost, wat de verzendkosten is, enz. Slaappil Pam kan echter een proefrun zijn. Het is erg veel een gedoe.

Dus, ik heb besloten om een lijst van de meest populaire online winkels die maandelijkse lenzen te verkopen. Deze lijst is niet perfect en ik zou graag uw feedback op. En ik verontschuldig me dat ik geen informatie over de verkopers, hoeveel zijn maandelijks verkopen, enz. Ik zal het toevoegen zodra ik het krijg. Ik gebruik google spreadsheet niet om de lijst te maken, omdat ik denk dat het te vervelend zou zijn. En dit product onderscheidt dit product van andere artikelen zoals Spuit Stuc. Maar laat het me weten als je denkt dat ik een fout heb gemaakt! Het is een goede zaak dat deze winkels vaak een goede selectie hebben. Maar het enige dat ik niet vermelden is dat de eerste stap naar het verkrijgen van de beste prijs op de beste lenzen is om te vragen voor hen. En om eerlijk te zijn, heb ik nog nooit zo'n geweldige kans gevonden. In vergelijking met Drop Zout, kan het merkbaar meer aan te bevelen zijn. En kortom, ik weet niet waar ik moet beginnen. Dus ik wil graag mijn ervaring te delen met een aantal van deze verkopers. Dus zonder verder oponthoud, hier gaan we: Ten eerste, hier is de contactgegevens van de fotografen en / of verkopers die ik ben over te praten over: Voor de verkopers die ik persoonlijk ken, probeer ik contact met hen op te nemen op Facebook. In feite, ik praat vaak met deze mensen op Facebook, ook! Het gaat meestal als volgt: Ik heb een foto die je wilt zien. Ik stuur het naar hen. Ze antwoorden om te zeggen dat ze geïnteresseerd zijn, maar hun telefoon werkt niet. Of ze zeggen dat ze nog een dag hebben, maar dat kunnen ze niet. Ik wacht op de tweede dag en hoop. Op de derde dag gebeurt het. In tegenstelling tot Vitamine B12 En Foliumzuur is het dus merkbaar geschikter. De verkoper krijgt terug naar mij en zegt dat ze zal binnenkort sturen. Ik ga weer naar de winkel. Ze hebben me niet het telefoonnummer aan de verkoper gegeven. Maar de koper is al in de winkel. Dit is de laatste dag dat ik ooit zal zijn telefoon te gebruiken voor mijn maandelijkse lenzen. Ik ben echt boos. Ik zal niet opnieuw betalen en zal niet nog een maand kopen. Help me alsjeblieft.