Waarom zijn er zo veel verschillende maandelijkse lenzen?

Er zijn vele redenen voor:

Ten eerste, het feit dat ik graag al mijn aankopen zo lang mogelijk te houden. Ook Commando Mes is een test waard. Er zijn geen andere redenen voor het aantal lenzen die ik heb in mijn tas. Ik koop altijd meer lenzen in januari, februari en maart. Ik koop altijd mijn lenzen in bulk. En ik betaal altijd een beetje meer voor een maandelijkse lens dan voor een enkele lens, want ik ben altijd meer tevreden met een kleinere, lichtere en lichtere lens. Ik koop lenzen in veel verschillende maten en vormen. Ik probeer te voorkomen dat goedkope, merkloze en inferieure lenzen. En ik houd nieuwe en spannende ontwikkelingen en lenzen in de gaten.

Ik koop altijd een goede, kwaliteit lens voor mijn camera. Als ik koop een lage kwaliteit lens, kan ik niet vertrouwen op autofocus van mijn camera en focus. Ik koop een grote lens tegen een goede prijs. Op die manier kan ik me met gemak concentreren en een perfect schot hebben. De lens die ik altijd koop is een priemgetal. Als ik wil een goedkope lens, maakt het niet uit hoe goed de beeldkwaliteit is. Ik koop meestal de goedkope lens, zodat de camera kan worden gebruikt voor een ander doel, die ik gebruik maken van de lens voor. Ik wil ervoor zorgen dat mijn lenzen zijn van goede kwaliteit en ik hoef niet veel lenzen te kopen. Bijvoorbeeld zal ik gebruik maken van een 35mm prime, dat is de enige prime lens beschikbaar voor mij, om het meeste uit te halen. Als ik een lens te kopen, is het belangrijk om te weten hoe duur de lens is. Veel lenzen zijn $ 5-10 voor een prime lens, dat is een goedkope lens. Dit is precies wat dit artikel onderscheidt van andere producten zoals Mes Henk Schiffmacher. De volgende zijn mijn top 5 lenzen voor de Canon EOS DSLR camera. Dit zijn mijn mening op basis van de volgende criteria: Grootte, Resolutie en Beeldkwaliteit. Dit kan interessant zijn als je het vergelijkt met Maden Zout. Grootte: De Canon EOS SLR camera is een van de meest geavanceerde DSLR's rond. Dus, een grotere lens is het beste voor jou. In tegenstelling tot maandlens vergelijk, maakt dit het veel zuiniger. Echter, ik geef de voorkeur aan de volgende lenzen als ik nodig heb om meer vast te leggen in een schot: 3" en 6"-lenzen zijn erg duur voor een enkele camera en een enkele lens. Daarom verkopen we alleen single lens camera's zoals de Canon EOS 5D MKII, 5D Mark III, Canon EOS 1Ds Mark III en de Nikon D810. Het is ook een voordeel om een enkele lens te kopen als je ze samen gaat gebruiken. Ook zal een grote zoomlens worden gebruikt op veel foto's en de kleinere wordt vaak gebruikt voor een of twee foto's.