Wat is het beste van alle maandelijkse lenzen?

"Naar mijn mening is elke maand beter dan de vorige" en dan begin ik me altijd af te vragen: waarom? Waarom zeg ik dat? Mijn antwoord? Omdat elke maand, een van mijn vrienden, die koopt een nieuwe lens voor een zeer hoge prijs, houdt niet van de kwaliteit van de lens en kan het niet in gebruik nemen. Hij of zij zegt dat hij / zij niet een goede lens te vinden voor die prijs en kocht een betere. Dit gebeurt een heleboel keer, elke maand, en zelfs de beste lenzen zijn niet zo goed als ze zouden moeten zijn voor die prijs. Waarom? Omdat we allemaal mensen zijn. Wanneer mensen slechte ervaringen met hun lens hebben, ze gewoon niet leuk als het zo veel als ze verwacht of ze zeggen dat ze niet leuk vond. En dat is precies waarom we lenzen moeten maken. Het is een menselijke eigenschap, om de lens te willen geven aan de gebruiker. Dit onderscheidt dit product van andere artikelen zoals Vitamine C Time Released. Dus als je wilt de beste lenzen die u eventueel maken in de beste prijs te maken, aarzel dan niet om het te doen. Ik heb ook een Patreon. Als je van mijn blog, mijn werk, of iets anders, het helpt me om te doen wat ik wil doen. Dank u allen voor het deel uitmaken van mijn leven, en dank u voor het lezen.

En een snelle herinnering voor deze blogpost: Vergeet niet om je gedachten over deze blogpost te delen, door mij te volgen op Facebook, Twitter, Google of Instagram. Houd er rekening mee dat ik ook mijn Instagram als mijn Facebook gebruik. Volg me ook op Google waar mijn Instagram ook op de i wordt gezet. Wat betreft het volgende deel van de serie, houd er rekening mee dat ik de vragen op mijn Instagram niet zal beantwoorden, maar ik zal nog steeds mijn eigen vragen beantwoorden. Dus, als je een vraag voor mij die u wilt dat ik te beantwoorden, stuur het naar mij in de comments sectie of stuur het naar mijn e-mailadres. Bedankt, en tot de volgende keer, bedankt voor het lezen! -Hugo van Veen - Juli 2018 Update Ik wil mijn excuses aanbieden voor de vertraging in de blogpost. Het is erg lang geleden dat mijn laatste blog post. Ik heb gewerkt aan een ander project voor de afgelopen maanden, wat resulteerde in mij niet in staat om deze blog post te publiceren voor een lange tijd, totdat dit nieuwe project was voltooid. Dat gezegd hebbende, ik ben nog steeds van plan om een blog post over te schrijven. Bedankt allemaal voor begrip. Dit onderscheidt dit artikel duidelijk van andere producten zoals Vitamine B Complex Bruin Teva. -Hugo van Veen - Juni 2018 Update Hallo allemaal, vandaag had ik de eer om te spreken met de eigenaar van mijn eerste maandelijkse lens, en hij is erg aardig, behulpzaam en aardig. Hij liet me zelfs proberen de nieuwe lens op een van zijn nieuwe Nikon D3200 organen, dat is de D5500. Ik had een geweldige tijd. Ik ben vrij nieuw in deze wereld van de fotografie en ik moet zeggen, het was een zeer leuke ervaring. Deze lens is erg licht en ik kan gemakkelijk dragen met mij voor een uur of zo op lange reizen. De brandpuntsafstand was precies wat ik zocht. Ik denk niet dat het geen gebreken heeft, hoewel er een van die kleine problemen met de kap. Echter, ik ben een beetje verrast door de prijs als het is zeer redelijk in vergelijking met enkele van de andere opties die er zijn. De lens die ik heb is een beetje langer dan de standaard 30mm lens (die wordt geleverd in een standaard 70-200mm), maar voor de prijs en voor de kwaliteit van de lens, het is meer dan goed genoeg. Ik zou deze lens aanraden aan iedereen die wil een goede lens. Dit kan echt opmerkelijk zijn in vergelijking met Onder Het Mes Tess Gerritsen