Wat zijn de voordelen van de maandelijkse lenzen?

"het is meer betaalbaar". Dus laat me je een beetje vertellen over mij en de motivatie achter mijn blog en hoe ik leef een levensstijl die mijn werk succesvoller heeft gemaakt dan veel andere mensen.

Ik begon deze blog omdat ik het gevoel had dat mijn werk een beetje ontbrak. In sommige opzichten was het heel erg als de eerste blog: zeer weinig berichten, bijna geen activiteit. Deze blog is nu actiever dan elke andere blog waar ik deel van uit hebgemaakt, en het zit vol met geweldige ideeën die aandacht krijgen van mensen. In vergelijking met Stanley Compressor Aanbieding kan het dus merkbaar opmerkelijker zijn. Er zijn ook veel grote lens berichten hier, waaronder een aantal nieuwe lenzen, die hier niet zijn geweest voor enige tijd! Ik was echt moe van het proberen om het web zo mooi mogelijk te maken. Ik denk dat mensen moe van het hebben van het saaie werk van bloggen te doen over dingen die ze geïnteresseerd zijn in, dus heb ik besloten om een manier om terug te gaan naar doen wat ik ben goed in te vinden. Die manier van dingen doen is: het gebruik van een oude computer, en leren om programma's te schrijven, met de hand. Het is een beetje ingewikkeld, maar ook niet al te slecht en heel effectief. Ik ben een beetje een noob als het gaat om programmeren, maar ik ben echt een goede noob in andere dingen, dus ik ben erg blij met wat ik heb weten te leren dit jaar. Als gevolg daarvan is het uiteraard nuttiger dan maandlens. Ik was ook erg moe van het gebrek aan goede informatie over lenzen voor een lange tijd, dus ik dacht dat ik zou deze blog over lenzen die ik nog niet gedekt. Dit is mijn eerste blog, ik hoop dat ik kan houden met jullie allemaal! Ik zat te denken over hoe de site te verbeteren en ik kwam met dit idee: Ik ga deze blog te gebruiken als een forum om te praten over alle dingen lenzen, dus wees niet verlegen! Ik ga ook mijn best doen om alle aspecten van mijn favoriete lens te dekken, de Canon 50mm f1.4 lens (het is erg leuk om te gebruiken). Deze blog zal zijn voor de mensen die willen leren over de voordelen van de 50mm f1.4 lens, het is een zeer snelle en snel-shooting lens. Ik heb opgemaakt een paar foto's van kerstmis van dit jaar en zal het toevoegen van meer in de nabije toekomst! Vergeet ook niet je te abonneren op mijn YouTube-kanaal, zodat je in realtime zien waar ik aan werk en wanneer ik eraan werk! Tot slot wil ik alle fotografen bedanken die hebben bijgedragen aan de site met een aantal fantastische beelden van hun favoriete lenzen, ze maken de website zo veel gemakkelijker voor mij om foto's over te plaatsen. Ik zal ook het toevoegen van mijn eigen beelden zo spoedig mogelijk! Heb je vragen of opmerkingen, laat dan een reactie achter! Ik zal blij zijn om zo veel als ik kan beantwoorden! Hier is de lijst van mijn favoriete lenzen: 1. Leica M9 2. Zeiss Ikon 1:1.2