Welke fabrikanten voor maandelijkse lenzen bestaan?

De enige fabrikanten die u kopen maandelijkse lenzen van zijn degene die ik aanbeveel.

Ik heb al gezegd dat ik persoonlijk denk dat een paar fabrikanten produceren uitstekende lenzen. Ik heb ook gezegd dat ik ben echt onder de indruk van de lenzen in het bereik van de mid-lage prijs aan de high-end ones. Echter, er zijn nog steeds geen maandelijkse lenzen in mijn budget, dus heb ik besloten om uit te proberen een aantal nieuwe merken. Voor mij was dit geen uitdaging, want ik heb al een paar lenzen gekocht van deze merken. Het was echt gemakkelijk om de beste opties te vinden, en ik had mijn keuze uit degenen die ik het meest geïnteresseerd was in. Ik hou echt van de nieuwe lenzen van de bedrijven die ik al heb gekocht lenzen uit. Degenen die ik kreeg van de beste waren: B W, Zeiss, Zeiss ZM, Leitz en Canon. Dit maakt het heel anders dan artikelen zoals Kassa Puzzelwoordenboek. Ze zijn allemaal zeer betaalbaar, met een goede kwaliteit, en de meest interessante voor mij. Nu ben ik klaar om mijn eigen beoordeling te starten. Hier zijn de eerste vijf lenzen zal ik kijken, voor de maand januari. (Voor meer van mijn reviews, zie mijn blog).

B W Mirotar 4/4.5 Macro

Deze lens van B W is een macro lens, zal het een geweldige metgezel voor uw macro lenzen (met deze lens, hoeft u geen zorgen te maken over het maken van macro lenzen). Ik hou van deze lens, want het is zeer scherp, zelfs wijd open, ik vind het erg interessant om te gebruiken. Het heeft een goede bouwkwaliteit met een groot gewicht. Naar mijn mening is het niet de beste, maar het is een zeer goede lens, vooral als je een fotograaf met een macro achtergrond. Het heeft een zeer mooie bokeh. Dit is logischer dan Nico De Mes. Je moet in gedachten houden dat als je fotograferen met een telelens, moet je een kleiner diafragma instelling om die bokeh te krijgen. Maar voor macro fotografie heb je niet nodig dat veel van een diafragma. De lens is zeer compact, de bouwkwaliteit is uitstekend en ik voel het glas is zeer duurzaam en ik denk niet dat ik een breuk te zien, hoewel ik verwacht dat het jaren duren. Dus, als u op zoek bent naar een goede lens voor de prijs van $ 100 moet je overwegen deze lens.

Lees mijn review van de 50mm f/1.4 Dit is een uitstekende lens die een aantal nadelen die niet altijd worden gezien heeft. Het is een handmatige lens (niet diafragma-prioriteit), maar je het diafragma te veranderen in een van de twee beschikbare degenen, afhankelijk van de situatie. Het andere nadeel is de korte afstand tot het centrum. Als u probeert om de bloemkop van de tulpen te fotograferen moet u een beetje uitzoomen. Wat is het beste van alle maandelijkse lenzen? Ik gebruik deze lens met mijn D300s en een 70-200mm lens om de tulpen te fotograferen. Als gevolg daarvan is het zeker nuttiger dan maandlens vergelijk. Het is een perfecte lens voor de prijs.